Μπιμπίλας για Λιγνάδη: «Λυπάμαι Δημήτρη... σε γνώρισα στα Στρουμφάκια»

 Στις αιχμές του Δημήτρη Λιγνάδη απάντησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας, εκφράζοντας τη λύπη του με μια ανάρτηση στο Facebook.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Μπιμπίλας έγραψε: «Λυπάμαι... Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα... 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή... μόνο συμπωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια.... πρόσφατα εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης... Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας... Λυπάμαι Δημήτρη».

Λιγνάδης: «Μέτριος ηθοποιός» ο Μπιμπίλας - Δεν είναι αξιοκρατικά πρόεδρος του ΣΕΗ

Στο υπόμνημά του προς την ανακρίτρια, ο Δημήτρης Λιγνάδης ισχυρίστηκε ότι οι κατηγορίες σε βάρος του για βιασμό είναι κατασκευασμένες από το ΣΕΗ. Χαρακτήρισε τον Σπύρο Μπιμπίλα «μέτριο ηθοποιό» και αναφέρει πως βρίσκεται σε χρόνια εχθρότητα μαζί του, αλλά και με το ΔΣ του ΣΕΗ για ζητήματα οικονομικής διαχείρισης. Αναφέρει επίσης ότι ο κ. Μπιμπίλας δεν βρίσκεται αξιοκρατικά στη θέση του προέδρου.

«Η υπόθεση αυτή είναι κατασκευασμένη από δικηγόρους που είναι νομικοί σύμβουλοι του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και ως υποδομή έχει την ευθεία αντιπαράθεσή μου εδώ και χρόνια με τα πρόσωπα που συγκροτούν το ΔΣ για τον τρόπο που διαχειρίζονται την Ένωση Ελλήνων Ηθοποιών και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαραθέσεως υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών και ιδίως με τον Πρόεδρο αυτής και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος συμπωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται σε αυτή τη θέση» γράφει ο Δημήτρης Λιγνάδης στο υπόμνημά του.

Κύμα συμπαράστασης στον πρόεδρο του ΣΕΗ

Η αναφορά Λιγνάδη σε «μέτριο ηθοποιό» οδήγησε σε εκδήλωση κύματος συμπαράστασης στο πρόσωπο του Σπύρου Μπιμπίλα από ηθοποιούς.

Ο κ. Μπιμπίλας έγραψε επίσης ότι δυναμώνει συνεχώς με νέες εγγραφές το Σωματείο κάτι που «μας τιμά και μας χαροποιεί εμείας τους “μέτριους”, που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι όπως ο Ζυλ Ντασσέν, Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιάννης Κακλέας, Γιώργος Μεσσάλας, Κοραής Δαμάτης, Πέτρος Ζούλιας, Ελένη Μαβίλη, Νίκος Ζερβός, Νίκος Κούνδουρος, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Πανουσόπουλος, Τώνια Μαρκετάκη, Νίκος Νικολαΐδης, Βασίλης Νικολαΐδης, Διαγόρας Χρονόπουλος, Κώστας Καζάκος, Γιάννης Δαλιανίδης, Λίλυ Μελεμέ, Κώστας Χαραλάμπους, Άννα Χατζησοφιά, Κάρολος Ζωναράς, Κώστας Λυχναράς, Βασίλης Γεωργιάδης, Γιώργος Λεμπέσης, Βασίλης Πλατάκης, Γιάννης Μόρτζος, Μιμή Ντενίση, Μάριος Ρετσίλας και τόσοι άλλοι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια