Σταύρος Δογιάκης: Βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες - Φως στις συνθήκες θανάτου από τη νεκροψία

 Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αντρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής για τις συνθήκες θανάτου του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής ταβέρνας "Κρητικός" στην Κάντζα τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί προχθές από την περιοχή των Γλυκών Νερών και των αναζητούσαν οι συγγενείς του, που προχώρησαν στην δήλωση εξαφάνισής του στην Αστυνομία, αλλά και στην έκδοση missing alert.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας, η ταβέρνα του οποίου ήταν πολύ γνωστή και την επισκέπτονταν πλήθος επωνύμων, φέρεται το τελευταίο χρονικό διάστημα να τον απασχολούσε κάτι, παρότι είχε κάνει σχέδια για ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

Τελικά ο 53χρονος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα νεκρός, πεσμένος μπρούμυτα και πυροβολημένος στο κεφάλι αλλά και στο στήθος, σε κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητό του με το οποίο και εξαφανίστηκε, σε δασική έκταση, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω του ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας είχε αφήσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα σαν ένα είδος διαθήκης για το μοίρασμα της περιουσίας του στα συγγενικά του πρόσωπα και ειδικά στον αδερφό του.

Σταύρος Δογιάκης: Βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες - Φως στις συνθήκες θανάτου από τη νεκροψία
 CAPTION / GLOMEX, STAR

Από την Ασφάλεια αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα γίνει σήμερα στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τις συνθήκες θανάτου του 53χρονου άντρα.

Οι Αρχές αν και έχουν σχηματίσει μία εικόνα που οδηγεί στο συμπέρασμα της αυτοχειρίας, ωστόσο αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά μέχρι να έχουν αυτές τις απαντήσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν το πρώτο χτύπημα στο στήθος βρήκε ή όχι ζωτικό όργανο και ήταν απόπειρα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει και το δεύτερο και μοιραίο στο κεφάλι ή αν πρόκειται για κάτι άλλο.

H ταβέρνα "Κρητικός", αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του καλού κρέατος τα τελευταία 50 χρόνια και την επισκέπτονται πολιτικοί αθλητές, καλλιτέχνες και διασημότητες.

Ωστόσο πριν από τρία χρόνια, έξω από τον "Κρητικό" είχε δολοφονηθεί 57χρονος συνταξιούχος αστυνομικός από εκτελεστές, οι οποίοι του έστησαν ενέδρα και τον γάζωσαν ακολουθώντας τον ακόμα και στο εσωτερικό της ταβέρνας, όπου προσπάθησε να καταφύγει μετά τα πρώτα πυρά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια