Ολυμπιακοί Αγώνες 2020-Ντούσκος: «Δεν μπορώ να το πιστέψω»«Αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες». Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο απλό σκιφ ανδρών των 32ων Ολυμπιακών Αγώνων και πρώτο χρυσό για την Ελλάδα στα χρονικά των διοργανώσεων στην κωπηλασία, ο Στέφανος Ντούσκος βρισκόταν στον... έβδομο ουρανό!

Ο 24χρονος σκιφίστας από τα Ιωνάννινα αδυνατούσε να πιστέψει αυτό που είχε πετύχει, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ. «Δεν μπορώ να το πιστέψω! Δεν το πιστεύω! Αλήθεια... δεν το πιστεύω! Η καλύτερη κούρσα της καριέρας μου», είπε αρχικά ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο και πρόσθεσε:

«Με βοήθησε πολύ ο καιρός. Ένιωθα πολύ καλά στην κούρσα. Μου το είπε ο προπονητής μου: "θα είσαι στα μετάλλια", πριν ξεκινήσει η κούρσα.

Έκανα μια αλλαγή μέσα στην κούρσα, στα 1.000 μέτρα και δεν πίστευα ότι θα αντέξω. Στα τελευταία 500 μέτρα έλεγα "Θεέ μου βοήθησέ με. Κράτα λίγο ακόμη."

Στα 100 τελευταία μέτρα, είπα... δεν το χάνω! Για όλους αυτούς που με βλέπουν στην Ελλάδα ένα μεγάλο ευχαριστώ! Ευχαριστώ τους γονείς μου, την κοπέλα μου, τον δις Ολυμπιονίκη Βασίλη Πολύμερο, όλους τους ανθρώπους στην Ομοσπονδία και την εθνική, τον τεχνικό σύμβουλο της ΕΚΟΦΝΣ, Τζιάνι Ποστιλιόνε που με βοήθησε και έφτασα εδώ που έφτασα, τον γιατρό μου και γιατρό της εθνικής Γιάννη Χρηστογιάννη και τον χορηγό μου.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια