Λευκός Οίκος καλεί... Νίκι ΜινάζΗ ράπερ Νίκι Μινάζ αμφισβήτησε την αποτελεσματικότητα του εμβολίου Covid-19 σε ανάρτησή της στο Twitter αυτήν την εβδομάδα, ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι της είχε προσφέρει κλήση με γιατρό για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου.

Τα σχόλια της Μινάζ τράβηξαν την ευρεία προσοχή αφού είπε ότι δεν θα παρευρεθεί στο Met Gala τη Δευτέρα επειδή δεν είχε ακόμη κάνει το εμβόλιο, το οποίο ήταν απαραίτητο για τους παρευρισκόμενους.

«Όπως και με τους άλλους, προσφέραμε μια κλήση με τη Νίκι Μινζ με έναν έναν από τους γιατρούς μας για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που έχει σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου», δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου σε δήλωση το βράδυ της Τετάρτης.

Η Μινάζ φάνηκε να πιστεύει ότι επρόκειτο να επισκεφτεί τον Λευκό Οίκο. Είπε στο Twitter την Τετάρτη ότι «θα ήταν ντυμένη με όλα τα ροζ όπως η Legally Blonde (σ.σ. η Ριζ Γουίδερσπουν στην "Εκδίκηση της Ξανθιάς"), ώστε να ξέρουν ότι μιλάω για δουλειά».

«Θα κάνω ερωτήσεις εξ ονόματος του ατόμου που έχει χλευαστεί επειδή είναι απλώς άνθρωπος», πρόσθεσε.

Τη Δευτέρα, η Νίκι Μινάζ διαβεβαίωσε ότι ο φίλος της ξαδέλφης της στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο «δεν είχε δύναμη» μετά τη λήψη του εμβολίου, έναν ισχυρισμό που ο υπουργός Υγείας της χώρας, Τέρενς Ντέιλασινγκ, απέρριψε.

«Δεν έχει αναφερθεί τέτοια παρενέργεια ή ανεπιθύμητο συμβάν», είπε σε συνέντευξη Τύπου στο διαδίκτυο. «Και αυτό που ήταν λυπηρό σε αυτό είναι ότι χάσαμε τον χρόνο μας χθες, προσπαθώντας να εντοπίσουμε, επειδή παίρνουμε όλους αυτούς τους ισχυρισμούς στα σοβαρά, είτε είναι στα κοινωνικά μέσα είτε στα γενικά μέσα ενημέρωσης».

Πηγή: New York Times

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια