Μοσχάτο: «Έχω έντονο βλέμμα» λέει ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 11χρονης
«Σαν τον Κλούνεϊ μου έλεγαν δύο milfs πέρυσι στο γραφείο, σαν τον Κλούνεϊ οι μαθητριούλες φέτος, άλλος τώρα, θα το καβαλήσω το καλάμι και θα ψάχνω ατζέντη σε λίγο για Hollywood! Loooooool», είχε γράψει στο Facebook.

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδη πως ένας 45χρονος καθηγητής σε σχολείο στο Μοσχάτο φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μια 11χρονη μαθήτρια.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του άτυχου κοριτσιού, ο άνδρας τής είπε να βγάλει την μπλούζα και να ξαπλώσει προκειμένου να της κάνει μασάζ. Η 11χρονη αρνήθηκε και το είπε στους γονείς της, με αποτέλεσμα εκείνοι να ενημερώσουν τις Αρχές και να συλληφθεί ο καθηγητής.
Ο 45χρονος, ο οποίος ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί στις 02/11 μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, Tlive, αρνούμενος τις κατηγορίες.

Υποστηρίζει πως ούτε βρέθηκε μόνος του μέσα στην αίθουσα του σχολείου μετά το τέλος του μαθήματος με την 11χρονη, ούτε της ζήτησε ποτέ να βγάλει τη μπλούζα της για να της κάνει μασάζ και να ξαπλώσει.

«Ήμουν στο προαύλιο»

«Σε καμία περίπτωση το συμβάν για το οποίο κατηγορούμαι δεν έχει ούτε ένα εκατομμυριοστό της αλήθειας ως ψήγμα. Σε καμία. Τα παιδιά σε κάθε διδακτική ώρα που έχω φεύγουν όλα μαζί και ακολούθως εγώ φεύγω. Την συγκεκριμένη μέρα είχα εφημερία και αν δεν παρίστασαι στην εφημερία στο προαύλιο και συμβεί κάτι, ο μη γένοιτο, έχεις βαρύτατες κυρώσεις», ισχυρίστηκε.
Όπως τονίζει βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου από τις 11:30 μέχρι τις 11:40 που υπήρχε διάλειμμα, καθώς εκείνη την ημέρα είχε εφημερία.
Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της ανήλικης, υποστήριξε οργισμένος πως έμαθε για το περιστατικό από την κόρη του και όχι από τον διευθυντή του σχολείου, αποκαλύπτοντας πως έχει μάθει και για άλλες καταγγελίες εναντίον του καθηγητή, ο οποίος δέχθηκε μόνο «νουθεσίες».
«Οι διάφορες αιτιάσεις των μαθητριών, το θέμα δηλαδή προέκυψε την Παρασκευή. Δεν υπήρξε τίποτα άλλο. Τίποτα άλλο δεν είχε συμβεί», απαντά από την πλευρά του ο καθηγητής.
Ερωτηθείς, δε, γιατί πιστεύει ότι μπορεί να κατήγγειλε η 11χρονη αυτά τα πράγματα εναντίον του, τόνισε:
«Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία ερμηνείας, ούτε του τρόπου σκέψεως του παιδιού ούτε τίποτα άλλο. Σας λέω θετικά και κατηγορηματικά ότι δεν συνέβη αυτό το πράγμα. Πρώτα απ’ όλα να σας πω κάτι; Είναι δυνατόν; Τώρα δηλαδή πρέπει να είσαι… Τι να πω! Σε μια αίθουσα η οποία δεν κλειδώνει και μπορεί να περάσει ο οποιοσδήποτε να κάνεις τέτοιο πράγμα; Εντός του σχολείου;».

Το… έντονο βλέμμα του

Όσον αφορά, δε, στους ισχυρισμούς μαθητριών πως ο καθηγητής τις κοιτούσε με έντονο βλέμμα στα επίμαχα σημεία τους σώματός τους, απαντά:
«Ισχυρίστηκαν κάποιες μαθήτριες ότι έχω έντονο βλέμμα σε επίμαχα σημεία το οποίο δεν ισχύει. Εγώ δηλαδή έχω κάποιο έντονο βλέμμα, ισχύει αυτό την ώρα του μαθήματος όπως κοιτάω τους μαθητές και τις μαθήτριες».

Ο… Τζορτζ Κλούνεϊ απ’ το Μοσχάτο

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως σε σχόλιο στο προφίλ του στο Facebook, στο οποίο κάποιος τού αναφέρει το όνομα του Τζορτζ Κλούνεϊ, υπονοώντας πως του μοιάζει, εκείνος απαντά:
«Σαν τον Κλούνεϊ μου έλεγαν δύο milfs (σ.σ. σεξουαλικό υπονοούμενο για μαμάδες) πέρυσι στο γραφείο, σαν τον Κλούνεϊ οι μαθητριούλες φέτος, άλλος τώρα, θα το καβαλήσω το καλάμι και θα ψάχνω ατζέντη σε λίγο για Hollywood! Loooooool».
Υπενθυμίζεται ότι ο καθηγητής κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ έχει τεθεί σε αργία…