Σκλαβενίτης: Πλάνο ανακαινίσεων σε 40 καταστήματα το 2022
Στην ανακαίνιση 40 επιπλέον καταστημάτων του δικτύου της προχωρά η Σκλαβενίτης εντός του 2022, όπως αναφέρουν πηγές κοντά στην εταιρεία. Yπενθυμίζεται ότι ήδη στο πλάνο της τρέχουσας χρονιάς ήταν να ανακαινίσει 25 σημεία πώλησης, έχοντας προγραμματίσει ταυτόχρονα την λειτουργία 7 νέων καταστημάτων.

Πρόσφατα η αλυσίδα ανακαίνισε το μεγαλύτερο από τα υπερμάρκετ του δικτύου της στη λεωφόρο Αθηνών, το οποίο διαθέτει παιδότοπο και εστιατόριο, καθώς και χώρο στάθμευσης 750 ατόμων. Σε αυτό οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν μία ευρεία γκάμα ειδών και νέα τμήματα βιβλιοπωλείου, ένδυσης - υπόδησης, ειδών bazaar και ομορφιάς. Το εν λόγω κατάστημα βρίσκεται επί της λεωφόρου Αθηνών 93-97 και έχει επιφάνεια που υπερβαίνει τα 8.000 τ.μ.


Ο όμιλος Σκλαβενίτη επί του παρόντος διατηρεί περισσότερα από 43 καταστήματα υπό την εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη, τον Σκλαβενίτη Κύπρου με 18 καταστήματα, την αλυσίδα Χαλκιαδάκης στην Κρήτη με 39 καταστήματα –διατηρεί συμμετοχή από κοινού με την οικογένεια Χαλκιαδάκη – και τη The Mart με 13 καταστήματα.